Otomatis Relays ZT603-12V-AT - Cina Ningbo Zhongtong Eléktro

Otomatis Relays ZT603-12V-AT

Pondok Description:

Modul: ZT603-12V-AT mini relay, 12V, SPST, 4PINS, kalawan Beusi backrest, cocog pikeun mobil dipaké pikeun control, alarm, tanduk, lampu gede tur beuki .... Dimensi bentukna (mm): 28 * 28 * 25,5 (+16) Ngalihkeun Ayeuna: 30A 40A 60A Kontak susunan: 1A 1B 1C 1U coil tegangan: 6VDC, 12VDC, 24VDC, 48VDC Layout (Bottom view): Kahirupan listrik: 105 ops wiring diagram  


jéntré produk

Tags produk

Modul: ZT603-12V-AT

mini relay, 12V, SPST, 4PINS, kalawan Beusi backrest, cocog pikeun mobil dipaké pikeun control, alarm, tanduk, lampu gede tur beuki ....

Dimensi bentukna (mm): 28 * 28 * 25,5 (+16)

Ngalihkeun Ayeuna: 30A 40A 60A

Kontak susunan: 1A 1B 1C 1U

Coil tegangan: 6VDC, 12VDC, 24VDC, 48VDC

Perenah (Bottom view): 

Kahirupan listrik: 10 5 ops

Diagram wiring

 601


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!