Otomatis Relays ZT606-12V-C - Cina Ningbo Zhongtong Eléktro

Otomatis Relays ZT606-12V-C

Pondok Description:

Modul: ZT606-12V-C relay mikro, 12V, SPDT, 5PINS, cocog pikeun mobil dipaké pikeun control, alarm, tanduk, lampu gede tur beuki .... Dimensi bentukna (mm): 23 * 15,5 * 25.4 Ngalihkeun Ayeuna: 30A Kontak susunan: 1A 1B 1C 1U coil tegangan: 6VDC, 12VDC, 24VDC, 48VDC Layout (Bottom view): Kahirupan listrik: 105 ops wiring Diagram  


jéntré produk

Tags produk

Modul: ZT606-12V-C

mikro relay, 12V, SPDT, 5PINS, cocog pikeun mobil dipaké pikeun control, alarm, tanduk, lampu gede tur beuki ....

Dimensi bentukna (mm): 23 * 15,5 * 25.4

Ngalihkeun Ayeuna: 30A

Kontak susunan: 1A 1B 1C 1U

Coil tegangan: 6VDC, 12VDC, 24VDC, 48VDC

Perenah (Bottom view): 

Kahirupan listrik: 10 5 ops

Diagram wiring

 

604


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!