Otomatis Relays ZT616-12V-AS - Cina Ningbo Zhongtong Eléktro

Otomatis Relays ZT616-12V-AS

Pondok Description:

Modul: ZT616-12V-AS Maxi relay, 12V, SPST, 4PINS, kalawan backrest plastik, cocog pikeun mobil dipaké pikeun control, alarm, tanduk, lampu gede tur beuki .... Dimensi bentukna (mm): 29 * 29 * 26,5 (+16) Ngalihkeun Ayeuna: 70A 80A 100A Kontak susunan: 1A 1B 1C 1U coil tegangan: 6VDC, 12VDC, 24VDC, 48VDC Layout (Bottom view): Eléktro Kahirupan: 105 ops wiring diagram  


jéntré produk

Tags produk

Modul: ZT616-12V-AS

Maxi relay, 12V, SPST, 4PINS, kalawan backrest plastik, cocog pikeun mobil dipaké pikeun control, alarm, tanduk, lampu gede tur beuki ....

Dimensi bentukna (mm): 29 * 29 * 26,5 (+16)

Ngalihkeun Ayeuna: 70A 80A 100A

Kontak susunan: 1A 1B 1C 1U

Coil tegangan: 6VDC, 12VDC, 24VDC, 48VDC

Perenah (Bottom view): 

Kahirupan listrik: 10 5 ops

Diagram wiring

 601


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!