Otomatis Relays ZT621-12V-AT - Cina Ningbo Zhongtong Eléktro

Otomatis Relays ZT621-12V-AT

Pondok Description:

Modul: ZT621-12V-AT waterproof relay, 12V, SPST, 4PINS, kalawan Beusi backrest, cocog pikeun mobil dipaké pikeun control, alarm, tanduk, lampu gede tur beuki .... Dimensi bentukna (mm): 42.5 * 35 * 45.5 Ngalihkeun Ayeuna: 30A 40A Kontak susunan: 1A 1B 1C 1U coil tegangan: 6VDC, 12VDC, 24VDC, 48VDC Layout (Bottom view): Eléktro Kahirupan: 105 ops Diagram wiring  


jéntré produk

Tags produk

Modul: ZT621-12V-AT  

relay waterproof, 12V, SPST, 4PINS, kalawan Beusi backrest, cocog pikeun mobil dipaké pikeun control, alarm, tanduk, lampu gede tur beuki ....

Dimensi bentukna (mm): 42.5 * 35 * 45.5

Ngalihkeun Ayeuna: 30A 40A

Kontak susunan: 1A 1B 1C 1U

Coil tegangan: 6VDC, 12VDC, 24VDC, 48VDC

Perenah (Bottom view):

Kahirupan listrik: 10 5 ops

Diagram wiring

 601


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!