garis kartu

te

Te Konéktipitas Ltd.  mangrupakeun dollar pamimpin-milyar multi téhnologi global. Konektipitas tur sénsor solusi parusahaan penting di dunya beuki disambungkeun dinten ieu. Te collaborates kalawan insinyur ka transformasi konsep kana kreasi - redefining naon mungkin maké calakan, cekap tur luhur-ngajalankeun produk te na leyuran kabuktian di lingkung kasar. Mitra te jeung konsumén di leuwih 150 nagara sakuliah rupa-rupa industri. Unggal sambungan diitung.

te

Molex , ngadegkeun tahun 1938, mangrupa salah sahiji pabrik global panglegana produk interconnect. Molex nyiptakeun solusi produk inovatif pikeun kawat-to-kawat, kawat-to-dewan, sarta dewan-to-dewan panyambungna, kaasup lulugu, backplane, terminal, Telecom, Ethernet, sarta kabel, kitu ogé aplikasi tooling. Usaha Molex pikeun ngaleutikan tabrakan lingkungan kagiatan bisnis, produk, sarta jasa anu reflected dina komitmen maranéhanana kana sistem manajemen lingkunganana, ECOCARE.

te

jst nyadiakeun rupa-rupa sistem sambungan wiring abah dirancang husus pikeun segmen pasar otomotif. Jst differentiates sorangan ti sésana lapangan ku cara méré sistem sambungan nu ilaharna ngaleuwihan standar industri relatif pikeun nyocogkeun, bentuk jeung fungsina. Produk jst urang bisa kapanggih dina unggal aplikasi Sistim otomotif sakuliah unggal garis mobil OEM global. Ku milih sistem sambungan jst anjeun guaranteeing kasuksésan dina unggal facet desain jeung manufaktur prosés Anjeun

te

Hirose Electric  Company specializes di pabrik panyambungna na geus mangrupa pangdeudeul kana tumuwuhna séktor éléktronika pikeun leuwih 70 taun. Filsafat bisnis modest tur hina maranéhanana néangan hikmah tina sagala sumber na incorporating pangaweruh nu ngajaga kualitasna alus sarta efisiensi geus earned Hirose basa customer satia. Hirose oge committed kana isu lingkungan di pabrik panyambungna kayaning panyambungna coaxial, panyambungna FFC / Urang Sunda, sarta tunggal jeung ganda sakaligus panyambungna.

te

Bosch nyambung Alat jeung Leyuran , cabangna dipiboga pinuh tina Robert Bosch GmbH, tumuwuh sarta pasar Alat disambungkeun inovatif tur solusi tukang ngaput-dijieun pikeun Internét tina Hirup (IoT). Bosch nyambung Alat jeung Leyuran suplai produk éléktronik ci sarta kaahlian software anu nyieun alat jeung objék calakan sarta web-diaktipkeun.

te

Delphi Connection Systems  mangrupakeun pamimpin dunya di supplying listrik wahana jeung sistem distribusi éléktronik, kalawan hiji reputasi unsurpassed dina desain, ngembangkeun, sarta pabrik sistem sambungan éléktrik sarta éléktronik jeung alat. Pikeun leuwih ti 100 taun, Delphi geus fokus kana nyadiakeun kinerja produk gede tur nyetir téhnologi isukan urang. Packard Electric  ieu kaala ku Delphi Systems Connection dina 1995.

te

Yazaki Corporation mangrupa maker komponén otomotif bebas diadegkeun dina 1941. Salaku ogé harnesses kawat otomotif, produk inti urang nu urang sorana pangsa luhur di pasar global, urang ngamekarkeun jeung pabrik méter, komponén éléktronik sarta host produk lianna pikeun otomotif make.

te

Sumitomo wiring Systems muterkeun hiji bagéan dina nyiptakeun masarakat sejahtera kalawan téknologi punjul sarta kualitas produk.
Ti harnesses wiring otomotif, bisnis inti urang, keur wahana listrik sareng komponenana wahana hibrid, komponén éléktronik sarta leuwih kami nawiskeun produk nu minuhan kaperluan umur teh.


WhatsApp Online Chat!