kotak kontrol ZT303 pikeun fuses na relays - Cina Ningbo Zhongtong Eléktro

kotak kontrol ZT303 pikeun fuses na relays

Pondok Description:

Modul: ZT303 kotak kontrol pikeun fuses jeung Ukuran Wangun relays (mm): Ngalihkeun Ayeuna: 30A, 40A, 60A, 80A Jalan: 4ways, 10ways, 14ways, 22ways coil tegangan: 6VDC, 12VDC, 24VDC, 48VDC Layout (Bottom view):  


jéntré produk

Tags produk

kotak kontrol ZT303 pikeun fuses na relays: modul

Dimensi bentukna (mm):

 Ngalihkeun Ayeuna: 30A, 40A, 60A, 80A

Jalan: 4ways, 10ways, 14ways, 22ways

Coil tegangan: 6VDC, 12VDC, 24VDC, 48VDC

Perenah (Bottom view):

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!