ZT621-24V-CG kalawan stop kontak - Cina Ningbo Zhongtong Eléktro

ZT621-24V-CG kalawan stop kontak

Pondok Description:

Modul: ZT621-24V-CG kalawan stop kontak mini relay, waterproof, 24V, SPDT, 5PINS, kalawan stop kontak, cocog pikeun mobil dipaké pikeun control, alarm, tanduk, lampu gede tur beuki .... Dimensi bentukna (mm): 42.5 * 35 * 45.5 Ngalihkeun Ayeuna: 30A 40A Kontak susunan: 1A 1B 1C coil tegangan: 6VDC, 12VDC, 24VDC, 48VDC Layout (Bottom view): Eléktro Kahirupan: 105 ops Diagram wiring    


jéntré produk

Tags produk

Modul: ZT621-24V-CG kalawan stop kontak

mini relay, waterproof, 24V, SPDT, 5PINS, kalawan stop kontak, cocog pikeun mobil dipaké pikeun control, alarm, tanduk, lampu gede tur beuki ....

Dimensi bentukna (mm): 42.5 * 35 * 45.5

Ngalihkeun Ayeuna: 30A 40A

Kontak susunan: 1A 1B 1C

Coil tegangan: 6VDC, 12VDC, 24VDC, 48VDC

Perenah (Bottom view): 

Kahirupan listrik: 10 5 ops

Diagram wiring

 

 604


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!