• rele-ndarje
  • parzmore-ndarje
  • lidhësit
  • për ne

RrethZhongtong

Furnizuesi i lidhësve, releve, parzmoreve

Ningbo Zhongtong Electrical Appliance Co., Ltd është një furnizues profesionist në reletë, lidhësit dhe parzmore.Ajo u themelua në vitin 2010 dhe është e përkushtuar në kërkimin, zhvillimin dhe prodhimin e elektronikës së automobilave, elektronikës së automobilave me energji të re, dhe parzmores së telit, lidhësve

Për pyetje në lidhje me produktet tona ose listën e çmimeve, ju lutemi na lini emailin tuaj dhe ne do të kontaktojmë brenda 24 orëve.

WhatsApp Online Chat!