Tentang Kami

Ningbo Zhongtong Eléktro Perkakas Co., LTD mangrupakeun supplier profésional di relays, panyambungna jeung abah. Ieu ngadegkeun taun 2010 sarta komitmen kana hasil panalungtikan, ngamekarkeun sarta rancang of éléktronika otomotif, otomotif éléktronika énergi anyar, sarta kawat abah, panyambungna.

ZhongTong nyaéta parusahaan tinggi-tech ngora, ambisius, headquarter na aya di Ningbo, Cina. Kalayan 4 basa produksi di Cina. Ieu ngawengku tilu babagian:

I Divisi panyambungna 

II Relays Divisi

III Divisi Abah

Wilujeng sumping di panalungtikan urang.


WhatsApp Online Chat!