ZT621-24V-CT kalawan pin stop kontak na - Cina Ningbo Zhongtong Eléktro

ZT621-24V-CT kalawan stop kontak na pin

Pondok Description:

Modul: ZT621-24V-CT kalawan stop kontak na pin mini relay, waterproof, 24V, SPDT, 5PINS, kalawan Beusi backrest, kalawan stop kontak, cocog pikeun mobil dipaké pikeun control, alarm, tanduk, lampu gede tur beuki .... Dimensi bentukna (mm): 42.5 * 35 * 45.5 Ngalihkeun Ayeuna: 30A 40A Kontak susunan: 1A 1B 1C coil tegangan: 6VDC, 12VDC, 24VDC, 48VDC Layout (Bottom view): Eléktro Kahirupan: 105 ops Diagram wiring  


jéntré produk

Tags produk

Modul: ZT621-24V-CT kalawan stop kontak na pin

mini relay, waterproof, 24V, SPDT, 5PINS, kalawan Beusi backrest, kalawan stop kontak, cocog pikeun mobil dipaké pikeun control, alarm, tanduk, lampu gede tur beuki ....

Dimensi bentukna (mm): 42.5 * 35 * 45.5

Ngalihkeun Ayeuna: 30A 40A

Kontak susunan: 1A 1B 1C

Coil tegangan: 6VDC, 12VDC, 24VDC, 48VDC

Perenah (Bottom view): 

Kahirupan listrik: 10 5 ops

Diagram wiring

 604


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!