ZT623-12V-AT kalawan sekering, sarta stop kontak - Cina Ningbo Zhongtong Eléktro

ZT623-12V-AT kalawan sekering, sarta stop kontak

Pondok Description:

Modul: ZT623-12V-AT kalawan sekering, sarta stop kontak mini relay, kalawan sekering jeung stop kontak, 12V, SPST, 4PINS, kalawan Beusi backrest, cocog pikeun mobil dipaké pikeun control, alarm, tanduk, lampu gede tur beuki .... Dimensi bentukna (mm): 32.5 * 25.2 * 21 Ngalihkeun Ayeuna: 30A Kontak susunan: 1A 1B 1C 1U coil tegangan: 6VDC, 12VDC, 24VDC, 48VDC Layout (Bottom view): Kahirupan listrik: 105 ops wiring Diagram      


jéntré produk

Tags produk

Modul: ZT623-12V-AT kalawan sekering, sarta stop kontak

mini relay, kalawan sekering jeung stop kontak, 12V, SPST, 4PINS, kalawan Beusi backrest, cocog pikeun mobil dipaké pikeun control, alarm, tanduk, lampu gede tur beuki ....

Dimensi bentukna (mm): 32.5 * 25.2 * 21

Ngalihkeun Ayeuna: 30A

Kontak susunan: 1A 1B 1C 1U

Coil tegangan: 6VDC, 12VDC, 24VDC, 48VDC

Perenah (Bottom view): 

Kahirupan listrik: 10 5 ops

Diagram wiring

 

 

 601


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!