Otomatis Relays ZT702-12V-2C - Cina Ningbo Zhongtong Eléktro

Otomatis Relays ZT702-12V-2C

Pondok Description:

Modul: ZT702-12V-2C PCB relay, 12V, DPDT, 8PINS, cocog pikeun mobil dipaké pikeun dewan PCB, panto na ... langkung. Dimensi bentukna (mm): 20.1 * 9.9 * 12 Ngalihkeun Ayeuna: 2a Kontak susunan: 2C coil tegangan: 6VDC, 12VDC, 24VDC, 48VDC Layout (Bottom view): Kahirupan listrik: 105 ops wiring Diagram  


jéntré produk

Tags produk

Modul: ZT702-12V-2C

PCB relay, 12V, DPDT, 8PINS, cocog pikeun mobil dipaké pikeun dewan PCB, panto na beuki ....

Dimensi bentukna (mm): 20.1 * 9.9 * 12

Ngalihkeun Ayeuna: 2a

Kontak susunan: 2C

Coil tegangan: 6VDC, 12VDC, 24VDC, 48VDC

Perenah (Bottom view): 

Kahirupan listrik: 10 5 ops

Diagram wiring

 702


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!