ZT611-12V-A jeung Beusi backrest - Cina Ningbo Zhongtong Eléktro

ZT611-12V-A jeung Beusi backrest

Pondok Description:

Modul: ZT611-12V-A jeung Beusi backrest Toyota relay, 12V, SPST, 4PINS, kalawan Beusi backrest, cocog pikeun mobil dipaké pikeun control, alarm, tanduk, lampu gede tur beuki .... Dimensi bentukna (mm): 22 * ​​17 * 38 Ngalihkeun Ayeuna: 30A Kontak susunan: 1A coil tegangan: 6VDC, 12VDC, 24VDC, 48VDC Layout (Bottom view): Kahirupan listrik: 105 ops wiring Diagram  


jéntré produk

Tags produk

Modul: ZT611-12V-A jeung Beusi backrest

Toyota relay, 12V, SPST, 4PINS, kalawan Beusi backrest, cocog pikeun mobil dipaké pikeun control, alarm, tanduk, lampu gede tur beuki ....

Dimensi bentukna (mm): 22 * ​​17 * 38

Ngalihkeun Ayeuna: 30A

Kontak susunan: 1A

Coil tegangan: 6VDC, 12VDC, 24VDC, 48VDC

Perenah (Bottom view):

Kahirupan listrik: 10 5 ops

Diagram wiring

 601


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!